Η Μελάνια Τράμπ εντυπωσίασε τους πάντες με τη σικ εμφάνιση της λίγο πριν επιβιβαστεί στο AirForce One (φωτό)

Η Μελάνια Τράμπ εντυπωσίασε τους πάντες με τη σικ εμφάνιση της λίγο πριν επιβιβαστεί στο AirForce One (φωτό)

Μόνο σουπερ σικ μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α, Μελάνια Τράμπ.

Η εμφάνιση της καθώς συνόδευε τον Ντόναλντ Τραμπ στο Air Force One με προορισμό την Πολωνία, ήταν απλά εξαιρετική.

Φορώντας μαύρο το, μαύρες γόβες και ένα παντελόνι που παρέπεμπε σε ζιπ κιλότ, κατάφερε να εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά με το εξαιρετικό στιλ της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.