ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Παρελθόν» η εμφάνιση με μαγιό στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Αμερική

«Παρελθόν» η εμφάνιση με μαγιό στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Αμερική

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Αμερική δε θα περιλαμβάνει πλέον εμφάνιση με μαγιό, κάτι που τερματίζει μια παράδοση που έχει επικριθεί σε μεγάλο βαθμό για μισογυνισμό.

«Δε θα κρίνουμε πλέον τις υποψήφιές μας από την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτό είναι πελώριο. Κι αυτό σημαίνει ότι δε θα έχουμε πλέον διαγωνισμό με μαγιό» ανέφερε η Γκρέτσεν Κάρλσον, η νέα διευθύντρια του Οργανισμού Miss America.

Ο διαγωνισμός θα προσπαθήσει να αλλάξει την αντίληψη του κοινού, δίνοντας έμφαση στο ρόλο του για την παροχή υποτροφιών σε νέες γυναίκες ενώ θα τιμά και τα ταλέντα.

«Έχουμε ακούσει από πολλές νεαρές γυναίκες που λένε: ‘Θα θέλαμε να είμαστε μέρος του προγράμματός σας, αλλά δε θέλουμε να εμφανιστούμε με ψηλά τακούνια και μαγιό’» είπε η Κάρλσον. «Γι’ αυτό μαντέψτε. Δε θα χρειάζεται πλέον να το κάνετε αυτό. Θα είστε ευπρόσδεκτες. Ελάτε μαζί μας».

Η Κάρλσον, πρώην παρουσιάστρια του Fox News και κάτοχος του τίτλου Μις Αμερική το 1989, έχει μιλήσει ανοιχτά κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης από τότε που έκανε μήνυση εναντίον στελεχών του καναλιού το 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στο διαγωνισμό, οι υπεύθυνοι εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο να αποσύρουν ακόμη και την βραδινή εμφάνιση. Οι αλλαγές αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τον διαγωνισμό του τρέχοντος έτους που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.