«Τρέλανε» το χώρο της μόδας – Η Ελληνίδα που έγινε εκατομμυριούχος ξεκινώντας με ένα μόνο σακάκι! (φώτο)

«Τρέλανε» το χώρο της μόδας – Η Ελληνίδα που έγινε εκατομμυριούχος ξεκινώντας με ένα μόνο σακάκι! (φώτο)

H Sophia Amaruso στα 21 της βρήκε ένα vintage σακάκι Channel το οποίο αγόρασε 8 δολάρια (6 ευρώ) το μεταποίησε και το πούλησε μέσω E-bay 1100 δολάρια (834 ευρώ)!!!

Αυτή ήταν η αρχή για να γίνει μια επιτυχημένη Ελληνίδα designer!

H Sophia Amaruso είναι μόλις 28 ετών και έχει γίνει φαινόμενο στον κόσμο της μόδας στη Silicon Valley!

Το 2006 ίδρυσε δική της εταιρεία, τη Nasty Gal. H Nasty Gal το 2012 τετραπλασίασε τα έσοδα της φτάνοντας τα 130 εκατομμύρια δολάρια (99 εκατομμύρια ευρώ).

Η Nasty Gal είναι σήμερα μια από τις πιο επικερδείς εταιρίες της Αμερικής, που φιγουράρει στις λίστες του Forbes!

O επενδυτικός κολοσσός Index Ventures, επένδυσε πρόσφατα 9 εκατομμύρια δολάρια (6,8 εκατομμύρια ευρώ).

250.000 επισκέπτες μπαίνουν στο site της καθημερινά, με μέσο χρόνο αναμονής στη σελίδα 7 λεπτά!

Προωθεί ρούχα σε 50 χώρες, ενώ η σελίδα της στο Facebook ξεπερνάει τα 500.000 like, ακόμη και οι manager του γνωστού ιδιοκτήτη του Facebook Mark Zuckerberg την «κυνηγάνε» για συνεργασία!

Η ίδια λέει: «Σύντομα θα γίνουμε ένα ολοκληρωμένο εμπορικό σήμα», και στηρίζει την επιτυχία της στο ότι «δεν έβαζα στόχους, δεν κοίταγα προς την κορυφή, απλά έκανα το χόμπι μου επάγγελμα».

Όλη η οικογένεια της Amaruso ήταν ελεύθεροι επαγγελματίες, ο παππούς της είχε δικό του ξενοδοχείο, ο πατέρας της πουλούσε ασφάλειες και δάνεια, η μητέρα της ήταν μεσίτρια…κι έτσι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!

Ο πατέρας της την συμβούλευε: «Πάντα να κινείσαι, να εμφανίζεσαι, να καθαρίζεις ακόμη και το πάτωμα…ακόμη κι αν δεν στο ζήτησε κανείς!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.