Το απόλυτο fashion κομμάτι της σεζόν βρίσκεται ήδη στο υπνοδωμάτιο σας (φώτος)

Το απόλυτο fashion κομμάτι της σεζόν βρίσκεται ήδη στο υπνοδωμάτιο σας (φώτος)

Οι σαγιονάρες είναι της μόδας! Bloggers και influencers δίνουν εκατοντάδες ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν την designer εκδοχή τους και τις φορούν με κάθε ευκαιρία με casual αλλά και πιο επίσημα σύνολα.

Πρόκειται για μία από αυτές τις τάσεις, που είτε θα μισείς, είτε θα αγαπάς. Οι designer σαγιονάρες κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με όλες να μοιάζουν σαν την πιο «ενήλικη» εκδοχή των κλασικών σαγιοναρων παραλίας χάρη στην τετράγωνη μύτη, που οι περισσότερες έχουν, και τα luxury υλικά που είναι φτιαγμένες.

Εάν δεν θέλετε το σύνολό σας να δείχνει ατημέλητο και πρόχειρο, θα σας προτείναμε να τις συνδυάσετε με midi φούστες, καλοραμμένα ανδρικά παντελόνια ή ένα power suit που θα σάς δώσουν πολλούς πόντους στυλ. Για πιο casual εμφανίσεις, επιλέξτε ανάλαφρα ανοιξιάτικα φορέματα ή ένα denim on denim look.

https://www.instagram.com/p/BtUaHy9gKdI

https://www.instagram.com/p/BvCc3ddhfzf

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BvRW3lMBt5j

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.