ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θέλετε να οργανώσετε την ντουλάπα σας; – Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε

Θέλετε να οργανώσετε την ντουλάπα σας; – Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε

Αρκετοί άνθρωποι δεν έχουν και την πιο τακτοποιημένη ντουλάπα, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, μην φοβάστε… υπάρχει λύση.

Η ντουλάπα του καθενός είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά αντικείμενα μέσα στο σπίτι, καθώς όταν σκέφτεστε ποιος θέλετε να είστε, πού θέλετε να πάτε, πώς θέλετε να σας βλέπουν ανατρέχετε κατευθείαν σε αυτήν.

Επομένως, είναι πολύ φυσιολογικό να μην μπορείτε να «αποχαιρετήσετε» εύκολα κάποιο από τα ρούχα σας όταν έρθει η ώρα να την οργανώσετε σωστά. Ωστόσο, ο περισσότερος χώρος που θα δημιουργηθεί τόσο στα συρτάρια, όσο και στα ράφια σίγουρα θα σας είναι απαραίτητος.

Για να προχωρήσετε, λοιπόν, στην σωστή οργάνωσή της υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε πρώτο απ’ όλα, έτσι ώστε να έχετε τα σωστά αποτελέσματα. Ποιο είναι αυτό; Να βγάλετε όλα τα ρούχα σας έξω από αυτήν.

Μην ψάχνετε στα ρούχα σας προσπαθώντας να βρείτε εκείνα που δεν χρειάζεστε για να ξεφορτωθείτε. Αδειάστε τα συρτάρια, βγάλτε όλες τις κρεμάστρες έξω και προσποιηθείτε ότι κανένα από αυτά τα ρούχα δεν είναι δικό σας. Έτσι, θα καταφέρετε πιο εύκολα να επιλέξετε εκείνα που σας αρέσουν περισσότερο και να δημιουργήσετε μια οργανωμένη και περιποιημένη ντουλάπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού θέλετε να οργανώσετε σωστά, πετώντας πράγματα που (νομίζετε ότι) δεν σας είναι χρήσιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.