Έγχρωμη αναπαράσταση από το εσωτερικό του μνημείου της Αμφίπολης (pic)

Έγχρωμη αναπαράσταση από το εσωτερικό του μνημείου της Αμφίπολης (pic)

Σήμερα, ο ζωγράφος Γεράσιμος Γερολυμάτος, παρουσίασε έγχρωμη αναπαράσταση από το εσωτερικό του μνημείου της Αμφίπολης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Αυτήν την αναπαράσταση, θα την ονόμαζα χαριτολογώντας του Υπουργείου, διότι βασίζεται μόνο στα χρώματα που έχουν βρεθεί μέσα στο μνημείο και τα οποία έχουν ανακοινωθεί από τα δελτία τύπου του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, έχω χρησιμοποιήσει για τον σκοπό αυτό και όσες φωτογραφίες μπόρεσα να ανακαλύψω με ορατά ίχνη χρωμάτων, προκειμένου να αποδώσω, όσο είναι εφικτό, την χρωματολογική σύνθεση του μνημείου. Δυστυχώς, η δημόσια έκκληση μου για την παροχή κάποιων χρωματολογικών πληροφοριών που θα με βοηθούσαν στην καλύτερη αναπαράσταση δεν εισακούστηκε, οπότε προχώρησα σε αυτή την πρώτη φάση με όσα χρώματα γνώριζα και μόνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.