ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αμφίπολη: Τεράστια κινητοποίηση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τις γεωφυσικές έρευνες

Αμφίπολη: Τεράστια κινητοποίηση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τις γεωφυσικές έρευνες

Σε κινητοποίηση των σημαντικότερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που μπορούν να διεξάγουν γεωφυσικές έρευνες προχωράει η ανασκαφική ομάδα στον μεγάλο Τύμβο της Αμφίπολης, με σκοπό να υπάρξει η μέγιστη αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της χώρας.

Eτσι πέρα από τον Τομέα Γεωφυσικής, Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η σύμπραξη και άλλων τριών ιδρυμάτων της χώρας, τα οποία έχουν να επιδείξουν σημαντικά επιτεύγματα στο χώρο των γεωλογικής – γεωφυσικής έρευνας και τα οποία θα συμβάλουν με τις έρευνές της στην διαμόρφωση, όσο το δυνατόν, πλήρους εικόνας.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και διαφορετική προσέγγιση στο θέμα από κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, καθώς το καθένα έχει την δική του μεθοδολογία έτσι ώστε στο τέλος να υπάρχει μια όσο πιο πλήρης εικόνα γίνεται.

Για να προχωρήσει η υπόθεση της γεωφυσικής έρευνας, το ΥΠΠΟΑ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τα ιδρύματα και εκτός απροόπτου οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες, κατά τις οποίες θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής.

πηγή: xronometro

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.