ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπάνιες εικόνες από τη θερινή κατοικία του Χίτλερ (βίντεο)

Σπάνιες εικόνες από τη θερινή κατοικία του Χίτλερ (βίντεο)

Τουριστική ατραξιόν για χιλιάδες Βρετανούς και Αμερικανούς έχει γίνει Η “φωλιά των αετών”, μέρος που λάτρευε ο Αδόλφος Χίτλερ να ζει.

Ο επιβλητικός πύργος χτίστηκε ως δώρο για τα 50α γενέθλια του από τον γραμματέα του ναζιστικού κόμματος Μάρτιν Μπόρμαν το 1939.

Ελάχιστοι άνθρωποι είχαν το προνόμιο να ανέβουν στον Πύργο. Έπρεπε να ανήκουν στο προσωπικό του Χίτλερ,να ήταν μάγειροι ή υπηρετικό προσωπικό ή να ήταν στενοί συνεργάτες του και επιτελάρχες του, ή φίλοι και φίλες της ερωμένης του Εύας Μπράουν.

Τον πύργο που σε καθημερινή βάση εφοδιαζόταν με κάθε είδους λιχουδιές και που το εξειδικευμένο προσωπικό μαγείρευε για τον Χίτλερ και τους εκλεκτούς καλεσμένους του μπορεί κανείς να τον επισκεφτεί πληρώνοντας ένα εισιτήριο της τάξης των 20 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.