ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Έλληνας «γίγαντας» που τα έβαλε 5 φορές με τον Βαν Νταμ (φωτο)

Ο Έλληνας «γίγαντας» που τα έβαλε 5 φορές με τον Βαν Νταμ (φωτο)

Στο Hollywood οι ταινίες δράσης που στηρίζονται στις πολεμικές τέχνες, σαρώνουν στα ταμεία και κάνουν δεύτερη καριέρα στην οικιακή ψυχαγωγία. Δεν είναι τυχαίο ότι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, με τα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια ξεκίνησαν από ταινίες με αστείο σενάριο, αλλά πολύ ξύλο.

Ο θρύλος αυτών των ταινιών ο Βαν Νταμ, γυρίσε εκατοντάδες ταινίες, έδειρε άλλους τόσους αντιπάλους, αλλά είχε τρομερή αδυναμία, στον δικό μας Στέφανο Μιλτσακάκη. Όποτε το σενάριο το επέτρεπε, ο Μιλτσακάκης είχε θέση στο κάστινγκ της ταινίας. Και λέμε όταν το επέτρεπε, γιατί το παρουσιαστικό του Μιλτσακάκη παρέπεμπε σε ευρωπαίο, κυρίως ανατολικογερμανό ή Ρώσο.

Ο συμπαθέστατος Στέφανος, πέθανε πριν λίγες ημέρες και εμείς του αφιερώνουμε το θέμα με την καριέρα του. Γεννήθηκε στον Έβρο το 1960, βρέθηκε στις ΗΠΑ, με το μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα της εποχής, ασχολήθηκε με την πάλη, αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε τα όνειρά του.

Μετά την αποθεραπεία του ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες, όπου και τον είδαν παραγωγοί ταινιών. Ενθουσιάστηκαν με το τεράστιο και καλογυμνασμένο κορμί του, αλλά και το παρουσιαστικό του, που παρέπεμπε σε αδίστακτο κακοποιό. Στη προσωπική του ζωή όμως ήταν αγαθός γίγαντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γύρισε αρκετές ταινίες, κυρίως B-movies, αλλά σημείωσε τεράστια επιτυχία, στις ταινίες του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ο οποιός μαγεύτηκε από τον επαγγελματισμό του και το χαρακτήρα του, και ζήτησε να παίξει και στις 4 επόμενες ταινίες του (Cyborg, The Quest, Bloodsport, Derailed, Lionheart).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.