ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Υπουργός Αμυνας της Ταϊβάν καταλογίζει στον Αμερικανό Πρόεδρο άρνηση πώλησης F-16

Ο Υπουργός Αμυνας της Ταϊβάν καταλογίζει στον Αμερικανό Πρόεδρο άρνηση πώλησης F-16

Τα σχέδια της Ταϊπέι για αγορά 66 μαχητικών F16C/D από τις ΗΠΑ ακυρώθηκαν από τον Πρόεδρο Μπους, σύμφωνα με τον Υπουργό Αμυνας της Ταϊβάν Lee Jye.

Σε αναφορά του (2 Οκτωβρίου) προς την Επιτροπή Αμυνας της βουλής ο Lee ανέφερε ότι η θέση των ΗΠΑ είναι ότι μέχρι να περάσει από το Αμερικανικό Κογκρέσο ένα πολύ καθυστερημένο πρόγραμμα εξοπλισμών για την Ταϊβάν δεν πρόκειται να υπάρξουν πωλήσεις στρατιωτικού υλικού προς την χώρα.

Ο Lee ανεφέρετο σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει έξι πυροβολαρχίες Patriot PAC-3, μια μοίρα 12 αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3C και οκτώ συμβατικά υποβρύχια, το οποίο έχει μπλοκάρει η αντιπολίτευση των Δημοκρατικών για πάνω από δύο χρόνια. Ο Lee ανέφερε ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι που ήταν υπεύθυνοι για τις προμήθειες του είχαν υποσχεθεί την πώληση των F16.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Lee .όμως ανέφερε ότι πιστεύει ότι τα αεροσκάφη αλλά και το πακέτο θα επανεξεταστούν σύντομα. Αλλά ακόμη και να εγκριθεί η πώληση τα αεροσκάφη δεν πρόκειται να παραδοθούν πριν το 2011. Ταυτόχρονα μια πιθανή αγορά 12 μίνι υποβρυχίων (SDV) από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επίσης ακυρώθηκε, όταν το σχέδιο μαθεύτηκε από τα ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.