ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Πέτρος Θεοδοσίου σε ηλικία 60 ετών

«Αδαμάντινος χαρακτήρας, ικανός συντάκτης, αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους»

Πέθανε ο δημοσιογράφος Πέτρος Θεοδοσίου σε ηλικία 60 ετών

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη ασθένεια ο δημοσιογράφος Πέτρος Θεοδοσίου όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

«Ο Πέτρος Θεοδοσίου γεννήθηκε στη Δράμα το 1962 και τελείωσε το Λύκειο στην Αθήνα. Αφού φοίτησε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο αθλητικό Τύπο, ενώ από το 1988 έως το άδοξο τέλος της εφημερίδας δούλεψε ως συντάκτης ύλης στο ”Έθνος”» ανέφερε η ΕΣΗΕΑ.

«Αδαμάντινος χαρακτήρας, ικανός συντάκτης, αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους ο Πέτρος Θεοδοσίου εργάστηκε σκληρά και με αφοσίωση».

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο του παιδιά και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο» υπογραμμίζει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη (21/1).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του Πέτρου Θεοδοσίου πραγματοποιήθηκε κατά τις ίδιες πληροφορίες χθες Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.