ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγορά δύο ολλανδικών φρεγατών κλάσης Μ από την Πορτογαλία

Αγορά δύο ολλανδικών φρεγατών κλάσης Μ από την Πορτογαλία

Υπογράφηκε στις 2 Νοεμβρίου συμφωνία μεταξύ του ολλανδικού και του πορτογαλικού υπουργείων αμύνης, για την πώληση δύο φρεγατών πολλαπλού ρόλου κλάσης Μ του Ολλανδικού Ναυτικού στο Πορτογαλικό.

Το πρώτο από τα δύο σκάφη, το HNMS «Van Nes» θα παραδοθεί σε δύο περίπου χρόνια από σήμερα και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου του 2008. Το δεύτερο, το HNMS «Van Galen», πρόκειται περί τα μέσα του ερχόμενου Δεκεμβρίου να καταπλεύσει στον Νότιο Λίβανο συμμετέχοντας στην UNIFIL και θα παραδοθεί την 1η Νοεμβρίου του 2009 στο Πορτογαλικό Ναυτικό. Και οι δύο ολλανδικές φρεγάτες κλάσης Μ που θα παραλάβει το Πορτογαλικό Ναυτικό εντάχθηκαν σε υπηρεσία το 1994 και πωλήθηκαν στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου αναμόρφωσης και αναδιοργάνωσης του στόλου του Ολλανδικού Ναυτικού. Τα έσοδα του τελευταίου από τις πωλήσεις φρεγατών σε Πορτογαλία και Χιλή θα διατεθούν για την κάλυψη μέρους του κόστους του προγράμματος ναυπήγησης νέων περιπολικών σκαφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.