ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η General Dynamics αναλαμβάνει τη ναυπήγηση δύο πρόσθετων υποβρυχίων τύπου Virginia

Η General Dynamics αναλαμβάνει τη ναυπήγηση δύο πρόσθετων υποβρυχίων τύπου Virginia

Η Electric Boat υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο ύψους 1,3 δις δολαρίων για την ναυπήγηση του ένατου πυρηνοκίνητου υποβρυχίου κλάσης Virginia (SSN-782) και την έναρξη των προκαταρκτικών εργασιών ναυπήγησης του δέκατου (SSN-783). 

Η Electric Boat είναι θυγατρική της General Dynamics. To συμβόλαιο αυτό αποτελεί πρακτικά συνέχεια του αρχικού συμβολαίου που είχε υπογραφεί τον Αύγουστο του 2003 προβλέποντας τη ναυπήγηση έξι πυρηνοκίνητων επιθετικών υποβρυχίων τύπου Virginia από τη General Dynamics και δύο από τη Northrop Grumman. Με βάση τον σχεδιασμό του προγράμματος συνολικού ύψους 8,4 δις δολαρίων, θα ναυπηγηθούν συνολικά δέκα υποβρύχια του συγκεκριμένου τύπου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.