ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πυρομαχικά εκπαίδευσης αρμάτων για τον Αμερικανικό στρατό

Πυρομαχικά εκπαίδευσης αρμάτων για τον Αμερικανικό στρατό

Ο Αμερικανικός στρατός υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τη General Dynamics Ordnance Systems, ύψους 39,5 εκατ. δολαρίων για την προμήθεια βλημάτων εκπαίδευσης-ασκήσεων των 120 χιλιοστών, τύπου Μ865 TPCSDS-T.

Η General Dynamics Ordnance Systems είναι θυγατρική της General Dynamics. Τα εκπαιδευτικά βλήματα κινητικής ενέργειας Μ865 TPCSDS-T (Target Practice, Cone Stabilized, Discarding Sabot – Tracer: εκπαιδευτικό-ασκήσεων, αυτοσταθεροποιούμενο, απορριπτόμενου κελύφους-τροχιοδεικτικό), είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ώστε να βάλλονται από τα πυροβόλα λείας κάννης Μ256 των 120 χιλ. και 44 διαμετρημάτων των αρμάτων μάχης τύπου M1 Abrams του Αμερικανικού στρατού και των Πεζοναυτών των ΗΠΑ. Τα συγκεκριμένα βλήματα προσομοιώνουν τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά των διατρητικών βλημάτων κινητικής ενέργειας που χρησιμοποιούνται από τα πυροβόλα των αρμάτων Abrams στη μάχη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.