ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κέρδη για τη Rolls-Royce από τη συμφωνία με τη Spirit για κινητήρες V2500

Κέρδη για τη Rolls-Royce από τη συμφωνία με τη Spirit για κινητήρες V2500

Η επιλογή του κινητήρα V2500 για τον εξοπλισμό των 30 αεροσκαφών Airbus A319 της Spirit Airlines, απέφερε στη  Rolls-Royce περί τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που αντιπροσωπεύει το μερίδιο της από την παραγγελία αυτή.

Η εν λόγω αεροπορική εταιρία, με έδρα τη Φλόριντα, έχει ήδη επιλέξει τον κινητήρα V2500 για τον εξοπλισμό του ήδη υπάρχοντος στόλου 25 αεροσκαφών της A319 και 6 αεροσκαφών A321. Οι παραδόσεις των νέων αεροσκαφών έχουν δρομολογηθεί για το 2009. Ο κινητήρας V2500 κατασκευάζεται από την κοινοπραξία International Aero Engines (IAE), στην οποία η Rolls-Royce είναι βασικός μέτοχος. Εκτός της Rolls-Royce, συνέταιροι της IAE είναι η Pratt & Whitney από τις ΗΠΑ, η Ιαπωνική Aero Engines Corporation και η Γερμανική MTU Aero Engines. Διαθέτοντας ώση που κυμαίνεται από 22.000 ως 33.000 λίβρες, ο κινητήρας V2500-A5 είναι διαθέσιμος για τον εξοπλισμό των αεροσκαφών Airbus A319, A320 και A321, καθώς και του A319 Corporate Jet. Ως σήμερα, έχουν παραδοθεί περισσότερα από 1.300 αεροσκάφη εξοπλισμένα με κινητήρες V2500 σε 100 και πλέον πελάτες, ενώ περισσότεροι από 5.000 κινητήρες βρίσκονται υπό παραγγελία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.