ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ταλαιπωρία των Αθηναίων για το «καπρίτσιο» Ιρακινού…

Τεράστια ήταν η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) μετά από πληροφορία ότι επίκειται τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Η διαλεύκανση της υπόθεσης, ωστόσο, αποκάλυψε ότι… το δράμα περιλάμβανε μια ενδιαφέρουσα ιστορία καθημερινής τρέλας!

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας ενημέρωσε νωρίς το πρωί τον
πρεσβευτή των ΗΠΑ Τσαρλς Ρις και ακολούθως αποκλείστηκαν οι δρόμοι πίσω
από το νέο κτίριο στον περιφραγμένο χώρο όπου βρίσκεται η πρεσβεία.

Ο πληροφοριοδότης ήταν Ιρακινός μετανάστης που βρίσκεται στην Ελλάδα με άλλους ομοεθνείς τους. Η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες κινητοποιήθηκε άμεσα, καθώς έπρεπε να ελεγχθούν οι πληροφορίες που είχε λάβει. Τα σημεία που είχαν υποδειχθεί ήταν στην Κυψέλη, στα Πετράλωνα και την οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας. Το πρώτο «κύμα» προσαγωγών (6 Ιρακινοί) πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, για να ακολουθήσει στις 6 το πρωί το δεύτερο, όπου προσήχθησαν άλλα 5 άτομα. Φρονίμως ποιούσα, η ΕΛΑΣ φρόντισε να προσαγάγει και τον πληροφοριοδότη. Όταν οι αστυνομικοί δεν ανακάλυψαν τον παραμικρό οπλισμό αντελήφθησαν ότι κάτι άλλο θα έπρεπε να συμβαίνει. Σε μια προσπάθεια να βγάλουν άκρη με το τι ακριβώς συνέβαινε, «πίεσαν» λίγο περισσότερο τους προσαχθέντες και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας: Ο πληροφοριοδότης είχε διένεξη με τους ομοεθνείς του διότι δεν τήρησαν υπόσχεση να του δώσουν 5.000 ευρώ με τα οποία θα μπορούσε να πάει στη Σουηδία. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει το θέμα, σε μια προσπάθεια να πάρει χρήματα από την Αστυνομία, ενδεχομένως ποντάροντας στο ότι οι ομοεθνείς του κρατηθούν ώστε η ΕΛΑΣ να παρουσιάσει κάποια «επιτυχία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.