ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

H N. Κορέα σχεδιάζει τη διοργάνωση μεγάλης έκθεσης αμυντικού υλικού και συστημάτων

H N. Κορέα σχεδιάζει τη διοργάνωση μεγάλης έκθεσης αμυντικού υλικού και συστημάτων

Η Διεύθυνση Αμυντικών Προμηθειών της Νοτίου Κορέας, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σχεδιάζει την ενοποίηση των τριών ξεχωριστών εκθέσεων που διοργανώνονται για συστήματα Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας, σε μία ενιαία έκθεση αμυντικού υλικού και συστημάτων.

Η νέα έκθεση θα είναι και η μεγαλύτερη στην Ασία. Η διαδικασία της ενοποίησης των τριών ξεχωριστών διοργανώσεων θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες και με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει καταρτιστεί, η κορεατική Διεύθυνση Αμυντικών Προμηθειών εκτιμά ότι θα είναι απολύτως έτοιμη για την διοργάνωση της πρώτης έκθεσης μέσα στο έτος 2009. Οι πρώτες διεργασίες προς την κατεύθυνση της διοργάνωσης μίας έκθεσης αμυντικού υλικού με παγκόσμια απήχηση στη Νότια Κορέα, ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2006. Σημειώνεται ότι στόχος της Διεύθυνσης Αμυντικών Προμηθειών της χώρας, είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγικών προοπτικών οπλικών συστημάτων που αναπτύσσονται εγχώρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.