ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Arjun λαμβάνει μέρος σε άσκηση του Ινδικού Στρατού

Το Arjun λαμβάνει μέρος σε άσκηση του Ινδικού Στρατού

Το νέο ινδικό μέσο άρμα μάχης Arjun έλαβε πρόσφατα το βάπτισμα του πυρός κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων του Ινδικού Στρατού η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια με πραγματικά πυρά.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη τόσο για τον Ινδικό στρατό, όσο και για την ινδική αμυντική βιομηχανία, από τη στιγμή που το πρώτο πρωτότυπο του Arjun είχε παρουσιαστεί πριν από 24 ολόκληρα χρόνια. Τα 14 συνολικά άρματα Arjun που έχει μέχρι στιγμής παραλάβει ο Ινδικός στρατός, συμμετείχαν στα τελικά σενάρια της διάρκειας ενός μήνα μεγάλης άσκησης Ashwamedha, μαζί με μεγάλο αριθμό ρωσικής κατασκευής Τ-90 και Τ-72. Σκοπός της συμμετοχής των νέων αρμάτων στην άσκηση ήταν η υπό πραγματικές συνθήκες αξιολόγηση τους, τα αποτελέσματα της οποίας θα κρίνουν την έναρξη της μαζικής τους παραγωγής ή όχι. Από ότι έγινε γνωστό, το νέο άρμα θα αξιολογηθεί περαιτέρω, με σύγκριση των επιδόσεων και των δυνατοτήτων του με τα Τ-90, προς τα τέλη του χρόνου που διανύουμε. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.