Σύστημα διαχείρισης μάχης C-Flex για τον εξοπλισμό φρεγάτας της Ρουμανίας

Σύστημα διαχείρισης μάχης C-Flex για τον εξοπλισμό φρεγάτας της Ρουμανίας

Η δανική Terma Electronics, γνωστοποίησε στις 27 Απριλίου 2007 ότι υπέγραψε συμβόλαιο με το υπουργείο άμυνας της Ρουμανίας για τον εξοπλισμό της φρεγάτας Marasesti του Ρουμάνικου Ναυτικού με το σύστημα διαχείρισης πληροφοριών μάχης C-FLEX.

To τελευταίο θα αποτελεί τον συνδετικό μηχανισμό μεταξύ των συστημάτων ραντάρ του σκάφους και των οπλικών συστημάτων που φέρει και θα απαρτίζεται από αριθμό 12 ψηφιακών σταθμών εργασίας. Το σύστημα είναι παρόμοιο με αυτά που ήδη έχουν εγκατασταθεί στις φρεγάτες Absalon και Esbern Snare του Ναυτικού της Δανίας. Τις εργασίες εγκατάστασης του συστήματος αλλά και πιστοποίησής του θα υποστηρίξουν οι εταιρείες SYSCOM και NAVTRON που δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία. Ας σημειωθεί ότι το σύστημα C-FLEX είναι ανοικτής αρχιτεκτονικής και απαρτίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του από υποσυστήματα του εμπορίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.