Η Boeing Australia εκπαιδεύει την Αυστραλιανή Αεροπορία Στρατού

Η Boeing Australia εκπαιδεύει την Αυστραλιανή Αεροπορία Στρατού

Η Boeing ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η θυγατρική της Boeing Australia υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ύψους 110 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας, για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης χειριστών και τεχνικών της Αεροπορίας του Αυστραλιανού Στρατού.

Στο συμβόλαιο το οποίο θα ενεργοποιηθεί μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει πρόβλεψη πενταετούς παράτασης με διαδοχικές ετήσιες ανανεώσεις, ενώ περιλαμβάνεται και η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης συγκεκριμένων τύπων ελικοπτέρων. Η διαδικασία εκπαίδευσης του προσωπικού του Αυστραλιανού Στρατού θα διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Army Aviation Training & Training Support (AATTS) στο κέντρο αεροπορικής εκπαίδευσης της Αεροπορίας Στρατού που λειτουργεί στην αεροπορική βάση Oakey. Σημειώνεται ότι η Boeing Australia συνεργάζεται με την Αεροπορία Στρατού της χώρας σε θέματα υποστήριξης του στόλου των ελικοπτέρων της τα τελευταία 13 χρόνια. Η εκπαίδευση των χειριστών με βάση τους όρους του νέου συμβολαίου, θα διεξάγεται με τη χρήση ελικοπτέρων Bell 206B-1 Kiowa και S-70 Blackhawk.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.