ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χωρίς φάρμακα οι οροθετικοί ασθενείς του «Αττικόν»

Χωρίς φάρμακα οι οροθετικοί ασθενείς του «Αττικόν»

Στη χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής των οροθετικών που παρακολουθούνται από τη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου «Αττικόν», εμπλοκή καταγγέλλει ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στην αντιρετροϊκή αγωγή τους. 

«Εδώ και μία εβδομάδα παρατηρούνται ελλείψεις φαρμάκων (Norvir, Eviplera, Prezista), που είναι απολύτως αναγκαία για όσους βρίσκονται σε αγωγή, καθώς πρόκειται για τη βασική προϋπόθεση που μετατρέπει την HIV λοίμωξη από θανατηφόρο ασθένεια σε χρόνια νόσο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Θετική Φωνή».

Ο Σύλλογος ζητεί από τη διοίκηση να δώσει λύση στο πρόβλημα και «σε κάθε περίπτωση να τηρεί έστω την υποτυπώδη υποχρέωσή του να παρέχει πλήρη πληροφόρηση για το θέμα στο Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος». Αναφέρει μάλιστα ότι «επί τρεις ημέρες λαμβάνουμε εγγυήσεις και υποσχέσεις πως το σχετικό κονδύλι έχει διατεθεί για την παραγγελία των αντιρετροϊκών σκευασμάτων, ωστόσο σήμερα μαθαίνουμε πως δεν είχε δοθεί Αριθμός Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ), που αποτελεί βασική προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραγγελίας». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.