ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεχίζει ο Σήφης να διαφεύγει – Θα τον πιάσουν λίγο πριν τις εκλογές;

Συνεχίζει ο Σήφης να διαφεύγει – Θα τον πιάσουν λίγο πριν τις εκλογές;

Η δημοτική αρχή Αμαρίου, επανέρχεται στο θέμα της παρουσίας του κροκόδειλου στο φράγμα Ποταμών, θέτοντας, όπως επισημαίνει “μια διάσταση που ξεφεύγει από τη φιλολογία των τελευταίων μηνών”.

Η διάσταση αυτή, σύμφωνα με τη Δημοτική αρχή έχει να κάνει με την περίφραξη του επίμαχου χώρου, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται:

“Εχουµε να επισηµάνουµε κάτι που ξεφεύγει από τη φιλολογία που αναπτύσσεται τελευταία σχετικά µε τον κροκόδειλο και το Φράγµα των Ποταµών. Παρόλο που το φράγµα έχει ολοκληρωθεί από αρκετά χρόνια, ο περιφερειακός δρόµος δεν έχει τελειώσει ούτε και η περίφραξη του. Το αναφέρουµε τώρα και το επισηµαίνουµε, λόγω της άκαρπης προσπάθειας σύλληψης του ερπετού.

Από την πρώτη στιγµή που ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Φράγµατος, έπρεπε να ληφθούν µέτρα περίφραξης όλου του χώρου, που ελέγχεται από τον ΟΑΚ (πρώην ΟΑ∆ΥΚ). Το ότι ακόµα δεν έχουµε ατύχηµα είναι ζήτηµα τύχης, δεδοµένου ότι η περιοχή της τεχνητής λίµνης είναι προσβάσιµη σε οποιονδήποτε σε έκταση πολλών χιλιοµέτρων. Τώρα όµως, µε την παρουσία του σαρκοφάγου ερπετού είναι επιτακτική η ανάγκη της σήµανσης και φύλαξης του ευρύτερου χώρου του Φράγµατος.

Ως δήµος Αµαρίου έχουµε την υποχρέωση να προστατεύσουμε τους δηµότες των γειτονικών τοπικών κοινοτήτων, τις περιουσίες τους, αλλά και τους επισκέπτες. Θεωρούµε ότι ωρίµασαν οι συνθήκες για λήψη όλων των απαραίτητων µέτρων, σε θέµατα σήµανσης, ασφάλειας και προστασίας της περιοχής στο σύνολό της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.