ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προσπάθησαν να απαγάγουν 12χρονη στην Πάτρα

Προσπάθησαν να απαγάγουν 12χρονη στην Πάτρα

Στην Πάτρα, αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους, η απόπειρα απαγωγής ενός ανήλικου κοριτσιού γνωστής οικογένειας από άγνωστο στην πλατεία Βουδ, η οποία ευτυχώς αποφεύχθηκε χάρη στην επέμβαση περαστικών.

Η 12χρονη μαθήτρια δέχθηκε επίθεση την ώρα που επέστρεφε σπίτι της από έναν ψηλό και γεροδεμένο άνδρα που την άρπαξε ξαφνικά, την σήκωσε στον αέρα και χώθηκε σε ένα στενό. 

Όμως, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα patrasevents, η μικρή έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και ο άγνωστος αναγκάστηκε να την αφήσει.

Περαστικοί και υπάλληλοι καταστημάτων τον καταδίωξαν απειλώντας να τον λιντσάρουν, όμως ο άγνωστος κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας προς την Αγία Τριάδα. Το εμφανώς σοκαρισμένο κοριτσάκι, που είχε βάλει τα κλάματα από τον τρόμο, παραδόθηκε στην οικογένειά του και η Ασφάλεια Πατρών διερευνά το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.