Συμφωνία Alenia Aermacchi και OGMA για το Μ-346

Συμφωνία Alenia Aermacchi και OGMA για το Μ-346

Η Alenia Aermacchi, εταιρεία του ομίλου Finmeccanica, και η OGMA, η αεροναυτική βιομηχανία της Πορτογαλίας, υπέγραψαν Μνημόνιο Κατανόησης (MoU), με το οποίο προσδιορίζονται οι όροι συνεργασίας για το πρόγραμμα του προκεχωρημένου εκπαιδευτικού νέας γενιάς Μ-346.

Το μνημόνιο θεσπίζει τους όρους βιομηχανικής συμμετοχής της OGMA στο πρόγραμμα αυτό, με την εποπτεία σημαντικών δραστηριοτήτων, όπως:

-Παραγωγή και συναρμολόγηση δομικών τμημάτων

-Παραγωγή συστημάτων εξοπλισμού

-Συμμετοχή σε δομικούς ελέγχους εδάφους

-Δραστηριότητες Ολοκληρωμένης Λογιστικής Υποστήριξης (Integrated Logistic Support ILS)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμφωνία επίσης καλύπτει την συμμετοχή σημαντικού αριθμού εταιρειών που ενεργοποιούνται στους τομείς υψηλής τεχνολογίας και αεροναυτικής, οι οποίες θα μετάσχουν στο πρόγραμμα ως υποκατασκευαστές. Το γεγονός αυτό θα εμπλουτίσει το τεχνολογικό know-how και τις επαγγελματικές ευκαιρίες της τοπικής βιομηχανίας, χάριν στη διαδικασία ανταλλαγής πρωτοπόρων τεχνολογιών μέσα από τις δημιουργούμενες συνέργειες. Για την Alenia Aermacchi, το Μνημόνιο με την OGMA αντιπροσωπεύει μια σημαντική συμφωνία, η οποία καταδεικνύει τη στρατηγική προώθησης του Μ-346 διεθνώς μέσα από τη δημιουργία συνεταιρισμών με εταιρείες υψηλών προδιαγραφών. Τα διοικητικά προσόντα της OGMA θα βοηθήσουν επίσης και στην εμπορική επιτυχία του Μ-346. Στη διεθνή σκηνή, το Μ-346 χαίρει της εκτίμησης αρκετών αεροποριών, οι οποίες το αξιολόγησαν και εξέφρασαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.