Δωρεά δύο περιπολικών σκαφών στο Λίβανο

Δωρεά δύο περιπολικών σκαφών στο Λίβανο

Σύμφωνα με ανακοίνωση τύπου του γερμανικού υπουργείου άμυνας της 7ης Ιουνίου 2007, το Γερμανικό Ναυτικό παραχώρησε δύο περιπολικά σκάφη που είχε ενταγμένα σε υπηρεσία στο στόλο του, στο Ναυτικό του Λιβάνου.

Η δωρεά των δύο περιπολικών μαζί με εξοπλισμό υποστήριξης και εκπαίδευσης έγινε προκειμένου να αποκτήσει η χώρα αυτή έστω και περιορισμένη δυνατότητα αυτόνομης επιτήρησης της ακτογραμμής της. Το Γερμανικό Ναυτικό θα αναλάβει την εκπαίδευση του προσωπικού του Ναυτικού του Λιβάνου, το οποίο θα επανδρώσει τα δύο σκάφη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.