ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ στην ΕΑΒ

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ στην ΕΑΒ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), πραγματοποίησε χθες o Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης, συνοδευόμενος από αρμόδιους επί των θεμάτων επιτελείς.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ και οι επιτελείς του είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ΕΑΒ Κυριάκο Λινάκη,  τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Τάσο Φιλιππάκο τον Διοικητή της ΥΠΑΕΑΒ Βασίλη Χελά και στελέχη της εταιρίας κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις δυνατότητες, τις τρέχουσες εξελίξεις, τα μελλοντικά σχέδια και τα προγράμματα της ΕΑΒ. Επίσης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως οι δορυφορικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της εταιρίας στους τομείς ασφαλούς επικοινωνίας και επιτήρησης και οι μέθοδοι βέλτιστης αξιοποίησης τους από το ΓΕΕΘΑ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Α/ΓΕΕΘΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και της ΕΑΒ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι προοπτικές συνεργασίας  και σε άλλους τομείς είναι ιδιαίτερα σημαντικές,  εκτιμώντας τις δυνατότητες και υπηρεσίες της μεγαλύτερης αμυντικής και αεροναυπηγικής εταιρίας της χώρας. Ο  Πρόεδρος του ΔΣ Κυριάκος Λινάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ Τάσος Φιλιππάκος εξέφρασαν και εκείνοι με τη σειρά τους, την ικανοποίηση τους για την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία συνεργασίας του ΓΕΕΘΑ και της ΕΑΒ, τονίζοντας παράλληλα ότι οι υπηρεσίες και οι πολυδιάστατες δυνατότητες της εταιρίας, αναμένεται να ενδυναμώσουν και να διευρύνουν την συνεργασία των δύο μερών.  Αμέσως μετά τη συνάντηση, ακολούθησε περιήγηση των προσκεκλημένων στους χώρους παραγωγής των εργοστασίων της ΕΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.