ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Thales Nederland: Υποστήριξη συστημάτων στις φρεγάτες κλάσης «De Zeven Provicien» και «Sachen»

Thales Nederland: Υποστήριξη συστημάτων στις φρεγάτες κλάσης «De Zeven Provicien» και «Sachen»

Δελτίο τύπου της Thales Nederland της 15ης Ιουνίου, αναφέρει ότι υπέγραψε συμβόλαιο για την υποστήριξη των συστημάτων ραντάρ APAR και SMART-L που είναι εγκατεστημένα στις φρεγάτες κλάσης «De Zeven Provicien» του ολλανδικού ναυτικού και κλάσης «Sachen» του Γερμανικού ναυτικού.

Η υπογραφή ενός και μόνο συμβολαίου επιλέχθηκε από τις δύο ναυτικές δυνάμεις επειδή θα συμμετέχουν σε συνεργασία στη διαδικασία υποστήριξης των συστημάτων, αποκομίζοντας έτσι τα μέγιστα δυνατά οικονομικά οφέλη. Βάσει του συμβολαίου που υπογράφηκε με τα δύο κράτη, η εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης των συστημάτων για τα επόμενα έξι χρόνια. Είναι πολύ πιθανό μετά τη λήξη της εξαετίας να υπάρχει ανανέωση, λόγω της μεγάλης εμπειρίας των τεχνικών της εταιρείας σε θέματα συντήρησης και υποστήριξης των συγκεκριμένων ραντάρ αεράμυνας. Σημειώνεται ότι το πολλαπλών λειτουργιών ραντάρ APAR μπορεί ταυτόχρονα να καθοδηγεί αριθμό πυραύλων επιφανείας-αέρος τύπου SM2 και ESSM, εναντίον ιπτάμενων στόχων, ενώ το ραντάρ έρευνας SMART-L μπορεί να παρακολουθεί μέχρι και 1000 στόχους σε αποστάσεις της τάξης των 400 χιλιομέτρων. Τα δύο αυτά συστήματα θα πλαισιωθούν και από τον αισθητήρα υπερύθρων μεγάλων αποστάσεων SIRIUS επάνω στα σκάφη κλάσης «De Zeven Provicien», από το 2008

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.