ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Προκλητική αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για την κατάσταση των αξιωματικών

Προκλητική αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για την κατάσταση των αξιωματικών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DefenceNET η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θορυβημένη από το κύμα παραιτήσεων αξιωματικών και των τριών Κλάδων, αντί να εξετάσει τα αίτια που οδηγούν σε αυτές, επιλέγει την εύκολη λύση της αλλαγής του νόμου «περί κατάστασης αξιωματικών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, προωθείται νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία οι αξιωματικοί που παραιτούνται, όταν αποστρατεύονται να μη λαμβάνουν τον επόμενο βαθμό όπως γίνεται μέχρι σήμερα, αλλά να παραμένουν στον ίδιο. Αντί η πολιτική ηγεσία να σταθεί δίπλα στους αξιωματικούς που είναι ηλίου φαεινότερο ότι αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα τα οποία τους ωθούν στην πικρή απόφαση της εξόδου από το στράτευμα, προσπαθεί να αποτρέψει το κύμα φυγής δημιουργώντας μια ιδιότυπη «φυλακή»… Πρόκειται περί… παλαβομάρας αν σκεφτεί κανείς ότι πλησιάζουν και εκλογές! Και τη στιγμή μάλιστα που ο νόμος ο οποίος έδινε σε όσους φεύγανε από το στράτευμα τον επόμενο βαθμό έχει ψηφιστεί επί ΠΑΣΟΚ! Επειδή ο… μπαρουτοκαπνισμένος υπουργός μας δε φαίνεται να αντιλαμβάνεται ιδιαιτέρως την κατάσταση, μήπως απαιτείται η απευθείας παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου που αν μη τι άλλο δείχνει πως διαθέτει πολιτικά αντανακλαστικά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.