Υπογραφή συμφωνίας Sagem και Hindustan Aeronautics Ltd

Υπογραφή συμφωνίας Sagem και Hindustan Aeronautics Ltd

Η γαλλική Sagem Defense Securite, μέλος του ομίλου Safran, υπέγραψε συμφωνία με την ινδική Hindustan Aeronautics για την κατασκευή και συντήρηση συστημάτων αδρανειακής ναυτιλίας (INS), καθώς και συστημάτων αυτόματου ελέγχου πτήσης στην Ινδία.

Την κατασκευή και συντήρηση των συστημάτων θα αναλάβει μία νέα εταιρεία στη μετοχική σύνθεση της οποίας θα συμμετέχουν και οι δύο συνεργαζόμενες εταιρείες. Με βάση την κοινή ανακοίνωση τύπου σχετικά με τη συμφωνία που εξέδωσαν οι δύο εταιρείες κατά τη διάρκεια της αεροπορικής έκθεσης του Παρισιού, ξεκινά μία μακρόχρονη συνεργασία η οποία έχει ώς στόχο την διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων που θα κατασκευάζονται και θα υποστηρίζονται στην Ινδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.