ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στρατηγικές Συμφωνίες της Epicos με Βουλγαρία και Ουγγαρία

Στρατηγικές Συμφωνίες της Epicos με Βουλγαρία και Ουγγαρία

Η Βουλγαρία έγινε η 15η χώρα που επέλεξε την πλατφόρμα e-business της Epicos / Exostar για ηλεκτρονική επιχειρηματική δραστηριοποίηση, ενώ η Ουγγαρία ανανέωσε για ακόμη τέσσερα χρόνια τη σχετική συμφωνία καθώς μετά τη λήξη της πρώτης φάσης της συμφωνίας το έργο θεωρήθηκε επιτυχημένο.

Ως προς τη Βουλγαρία, η κυβέρνηση της ενέκρινε ένα πενταετές Πρόγραμμα Βιομηχανικής Συνεργασίας για την ενσωμάτωση 70 εταιριών Άμυνας, Αεροδιαστημικής, Υψηλής τεχνολογίας και παραγωγής υλικών διπλής χρήσης στις δύο παγκόσμιες δι-επιχειρηματικές πλατφόρμες στον τομέα της αμυντικής και αεροδιαστημικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, την EPICOS και την EXOSTAR.

Ως προς την Ουγγαρία, η κυβέρνηση της είχε ήδη συνάψει παρόμοια συμφωνία με την Epicos και τώρα ενέκρινε την ανανέωση της συμφωνίας αυτής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, καθώς τα αποτελέσματα της κρίθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικά τόσο από το ίδιο το κράτος της Ουγγαρίας όσο και από τις τοπικές εταιρίες που συμμετείχαν.

Η συμφωνία επιτρέπει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς τομείς να ενσωματωθούν πλήρως στις τεχνολογικές πλατφόρμες EPICOS και EXOSTAR και να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:

–    Άμεση προβολή και εμπορική προώθηση στη διεθνή αμυντική και αεροδιαστημική κοινότητα, σε μεγάλα κέντρα προμηθειών παγκοσμίως και σε νέες αγορές, στις οποίες  η EPICOS  εφαρμόζει παρόμοια προγράμματα.

–    Πρόσβαση σε κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες που αφορούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και διαγωνισμούς προμηθειών.

–    Εξατομικευμένες υπηρεσίες για βιομηχανικές συνεργασίες και προμήθειες.

–    Πρόσβαση και χρήση εξειδικευμένων εργαλείων ηλεκτρονικών προμηθειών και ηλεκτρονικής ανεύρεσης προμηθευτών για τη διασύνδεση αγοραστών και προμηθευτών

–    Παροχή εκπαίδευσης και υποστήριξης για βέλτιστη υιοθέτηση των καινούργιων τεχνολογιών και διαδικασιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόμοια συμφωνία με αυτήν της Βουλγαρίας έχουν συνάψει οι Αυστρία, Βραζιλία, Ελλάδα, Ελβετία, Ισραήλ Λιθουανία, Μαλαισία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Τσεχία, Φινλανδία και Χιλή. Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι στους επόμενους μήνες, περισσότερες από 20 χώρες θα έχουν υιοθετήσει το πρόγραμμα της EPICOS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.