Πώς είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή του ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες το 1997; (φωτό & βίντεο)

Πώς είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή του ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες το 1997; (φωτό & βίντεο)

Σήμερα άρχισαν οι Πανελλήνιες. Και μπορεί οι μαθητές που παλεύουν για μια θέση στα Πανεπιστήμια να ήταν αγέννητοι 19 χρόνια πριν, όμως οι ατάκες ενός αγοριού το 1997, έγιναν σλόγκαν και έμειναν στην ιστορία.

Συγκριμένα ο μαθητής της Γ’ Δέσμης, τα βρήκε σκούρα και έσπευσε να το δηλώσει αυτό στις τηλεοπτικές κάμερες, χρησιμοποιώντας πρώτη φορά μια σειρά από λέξεις και φράσεις, όπως: «Πανωλεθρία», «Όλα τα αντι-SOS», «Ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους».

Πώς είναι σήμερα όμως αυτό το αγόρι που πριν από 19 χρόνια είχε γίνει Νο1 θέμα και το video με όλα όσα είπε εξακολουθεί να αποτελεί viral έχοντας ξεπεράσει τα 1.220.000 views; 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Βασίλη Γκαραμέτση, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, αλλά σπούδασε δικηγόρος στο Columbia Law School και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών που δεν έβρισκαν δουλειά στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βασίλης Γκαραμέτσης σήμερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.