ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ινδία: Τρεις επιπλέον ρωσικές φρεγάτες επιθυμεί το Πολεμικό Ναυτικό

Σε προσπάθεια διασφάλισης της απαραίτητης κυβερνητικής έγκρισης έχει αποδυθεί το Ινδικό ναυτικό σχετικά με την πρόθεση προμήθειας τριών επιπλέον φρεγατών ρωσικής κατασκευής τύπου Krivak III ή Talwar όπως τις ονομάζει το Ινδικό ναυτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόγραμμα ναυπήγησης των φρεγατών που θα έχουν χαρακτηριστικά stealth (χαμηλή παρατηρησιμότητα και κατά συνέπεια δυσκολία εντοπισμού) θα είναι συνολικού ύψους 665 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων το αίτημα του Ινδικού ναυτικού θα εξεταστεί από το υπουργικό συμβούλιο της χώρας περί τα τέλη Μαΐου. Η Ινδία διαθέτει ήδη τρεις φρεγάτες του τύπου Krivak III (Talwar), τις INS Talwar (F40), INS Trishul (F43) και INS Tabar (F44). εκτοπίσματος 4.000 τόνων. Οι νέες φρεγάτες θα είναι εξοπλισμένες με τη ναυτική έκδοση του υπερηχητικού πυραύλου BrahMos προϊόν συμπαραγωγής Ρωσίας-Ινδίας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.