ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Πακιστάν θα προμηθευτεί 150 μαχητικά FC-1 Xiaolong

Το Πακιστάν θα προμηθευτεί 150 μαχητικά FC-1 Xiaolong

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα μαζικής ενημέρωσης το Πακιστάν πρόκειται να προμηθευτεί περισσότερα από 150 μαχητικά FC-1 Xiaolong ή JF-17 Thunder όπως τα έχει τυποποιήσει η αεροπορία του Πακιστάν.

Τη σχετική δήλωση έκανε ο Αρχηγός του Επιτελείου της αεροπορίας του Πακιστάν πτέραρχος (Air Marshal) Tanvir Mahmood Ahmed, παρακολουθώντας την πρώτη επίσημη πτήση του μαχητικού FC-1 Xiaolong, στις 10 Μαΐου, στην αεροπορική βάση Wenjiang στο Chengdu, πρωτεύουσα της νοτιοδυτικής περιφέρειας Sichuan της Κίνας. Κατά τις ίδιες πηγές ο πτέραρχος αφού επιβεβαίωσε την προμήθεια του αεροσκάφους από το Πακιστάν εξέφρασε την εκτίμηση του ότι τα 150 αεροσκάφη είναι μικρός αριθμός σχετικά με τις ανάγκες της αεροπορίας του Πακιστάν. Το μονοθέσιο, ελαφρύ πολλαπλού ρόλου μαχητικό FC-1 Xiaolong/JF-17 Thunder αποτελεί από κοινού αναπτυξιακή προσπάθεια της Κίνας και του Πακιστάν για ένα σύγχρονης τεχνολογίας αεροσκάφος.  Η επίσημη πτήση της 10ης Μαΐου (είχε προηγηθεί η παρθενική πτήση στις 28 Απριλίου) σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη παραγωγής σειράς στο Chengdu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.