ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Rachel Rickert: Αναζητεί το δίκιο της – Απολύθηκε από αυτοκινητοβιομηχανία εξαιτίας της… περιόδου της

Rachel Rickert: Αναζητεί το δίκιο της – Απολύθηκε από αυτοκινητοβιομηχανία εξαιτίας της… περιόδου της

Βάσει των όσων καταγγέλλει η Rachel Rickert, οι υπεύθυνοι του περιπτέρου της Hyundai την είχαν προσλάβει για να υποδέχεται τους επισκέπτες και να τους δείχνει τις διάφορες λειτουργίες των αυτοκινήτων. Με την εμφάνιση στο πόστο της, ωστόσο, η νεαρή βρέθηκε αντιμέτωπη με τους, εν πολλοίς, παράλογους κανόνες των υπεύθυνων, οι οποίοι ουσιαστικά της απαγόρευσαν να απομακρυνθεί από τα οχήματα έστω και για λίγα λεπτά, προκειμένου να πάει τουαλέτα.

Η 27χρονη, η οποία διένυε την πρώτη μέρα της περιόδου της και φορούσε ταμπόν, αποφάσισε να μην πάει στο μπάνιο για να αλλάξει φοβούμενη ότι θα έχανε τη δουλειά της. Το αποτέλεσμα ήταν να λερώσει το καλσόν και το φόρεμά της και στη συνέχεια να τηλεφωνήσει στην ατζέντισσά της για να της φέρει μια καινούργια αλλαξιά ρούχα, προκειμένου να καθαριστεί και να συνεχίσει τη δουλειά της.

Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα η ατζέντισσά της κάλεσε την Rickert και της είπε ότι οι υπεύθυνοι του περιπτέρου δεν ήθελαν να παραμείνει το μοντέλο στο χώρο της έκθεσης «λόγω του προβλήματος της περιόδου», και ότι την παρότρυναν να πάει σπίτι της.

Η 27χρονη, η οποία πληρωνόταν με την ώρα και ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται, διαμαρτυρήθηκε, ωστόσο αποφάσισε τελικά να πάει σπίτι για να ηρεμήσει. Δύο μέρες αργότερα, η ατζέντισσά της την κάλεσε ξανά για να της ανακοινώσει ότι «η Hyundai πληροφορήθηκε πως η κυρία Rickert είχε την περίοδό της και δεν ήθελε πλέον να εκπροσωπεί το συγκεκριμένο μοντέλο την εταιρεία». Το σοκ για την κοπέλα, που περίμενε πώς και πώς αυτή τη συνεργασία καθώς αμείβεται – συνήθως – πλουσιοπάροχα ήταν μεγάλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είμαστε ρομπότ. Πρέπει να χρησιμοποιείς συχνά την τουαλέτα, ιδίως όταν έχεις περίοδο. Φέρονται στα μοντέλα σαν να μην είναι καν άνθρωποι. Δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να με ντροπιάσει επειδή έχω περίοδο», τονίζει σήμερα η κοπέλα, δηλώνοντας αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στο δικαστήριο για να δικαιωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.