ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα στις φυλακές Γρεβενών

Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα στις φυλακές Γρεβενών

Αιφνιδιαστική έρευνα έγινε στα κελιά των φυλακών στα Γρεβενά. Την έρευνα συντόνισε ο ίδιος ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γρεβενών…

Αιφνιδιαστική έρευνα στα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους του καταστήματος κράτησης Φελλίου στα Γρεβενά έκαναν άνδρες της Ασφάλειας Γρεβενών, της Ο.Π.Κ.Ε. Καστοριάς και του Τμήματος Ειδικών Κατασταλτικών Αστυνομικών Μονάδων Βορείου Ελλάδος, μετά από πληροφορίες για παράνομο οπλισμό.

Οι πληροφορίες ήταν τόσο αξιόπιστες, ώστε τις έρευνες συντόνισε ο ίδιος ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γρεβενών. Κατά την διάρκειά τους, βρέθηκαν στα κελιά οκτώ κρατουμένων δυο σιδερένιες λάμες, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα κινητό, ενώ σε κοινόχρηστους χώρους των φυλακών βρέθηκαν και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέσσερις Αλβανοί, τρεις Έλληνες και ένας Πακιστανός ηλικίας 25 ως 62 χρόνων, στα κελιά των οποίων ήταν τα ευρήματα, συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εισαγωγή μέσων επικοινωνίας σε χώρο κράτησης κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.