Δεν άντεξε τις κατηγορίες ότι επέτρεψε την ασυδοσία των αθίγγανων ο δήμαρχος του Μενιδίου: Στην εντατική με έμφραγμα!

Δεν άντεξε τις κατηγορίες ότι επέτρεψε την ασυδοσία των αθίγγανων ο δήμαρχος του Μενιδίου: Στην εντατική με έμφραγμα!

Δραματικές εξελίξεις παίρνουν τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο Μενίδι. Ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, όπως φαίνεται δεν άντεξε την πίεση από τους αθίγγανους και του κατοίκους της περιοχής όπου καθημερινά αντιμετωπίζει τις διαμάχες τους στη περιοχή του και υπέστη έμφραγμα.

Ο κ. Κασσαβός βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, λόγω του τραγικού συμβάντος στο Μενίδι, με τον θάνατο ενός 11χρονου αγοριού από αδέσποτη σφαίρα, ενώ πρωτοστατούσε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων, που γίνονται καθημερινά από το περασμένο Σάββατο, κατά της εγκληματικότητας των Ρομά, αν και πολλοί τον κατηγορούσαν ότι επέτρεψε την ασυδοσία και την παρανομία των αθίγγανων.

Επειτα από έμφραγμα που υπέστη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση του δημάρχου είναι, επι του παρόντος, υπό έλεγχο αλλά είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει τουλάχιστον για κάποια 24ωρα στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι το Νοέμβριο του 2015 ο κ. Κασσαβός ειχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη αμέσως σε επιτυχή εγχείρηση αγγειοπλαστικής (μπαλονάκι).

Τότε, οι θεράποντες ιατροί του είχαν αποδώσε το επεισόδιο στο συνεχές στρες και στην ένταση, κατάσταση που φαίνεται ότι επανήλθε μετά τα τελευταία γεγονότα στο Μενίδι.

Η ένταση όλων των προηγούμενων ημερών μετά τον αδόκητο θάνατο του μικρού Μάριου στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα και τις κινητοποιήσεις στο Μενίδι φαίνεται πως επιβάρυναν πολύ τον δήμαρχο ο οποίος πρωτοστατούσε σε όλες τις προσπάθειες για εκτόνωση και εξεύρεση λύσης.

Μόλις την προηγούμενη νύχτα είχε γίνει στο Μενίδι μια ακόμη κινητοποίηση.

Ενώ ο δήμαρχος την Τρίτη είχε μετάσχει στη συνάντηση αντιπροσωπείας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δημιουργία νέων υπηρεσιών και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος και της ασφάλειας στο Μενίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.