ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας θα ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος

Ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας θα ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του αγγειοχειρουργού που φέρεται να δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης την άτυχη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών.Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του συζύγου, ο σύζυγος της μεσίτριας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος.

«Μετά την έκδοση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με το οποίο απερρίφθη η προσφυγή του κατηγορουμένου, η δικογραφία επέστρεψε στην κυρία ανακρίτρια η οποία τις επόμενες ημέρες θα ορίσει τον χρόνο όπου θα ληφθεί η συμπληρωματική απολογία από τον κατηγορούμενο ικανοποιώντας το αίτημά του να καταθέσει εκ νέου την εκδοχή του πια για τον θάνατο της Ντιάνας. Μετά την αρχική άρνησή του ότι δεν την συνάντησε και ότι ο δολοφόνος είναι ο σύζυγος, μετά την κατάθεση αιτήσεως τριών σελίδων όπου παρακινούσε την κυρία ανακρίτρια να προβεί σε πλείστες ανακριτικές πράξεις για διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του συζύγου, το οποίο θεωρεί ως πρώτο ύποπτο, ξαφνικά έχει θυμηθεί ότι συνάντησε την Ντιάνα και θέλει να κληθεί για να απολογηθεί εκ νέου. Μόλις ορισθεί ημερομηνία από την κυρία ανακρίτρια η οικογένεια και συγκεκριμένα ο σύζυγος που έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, θα υποβάλλει αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος. Θέλουμε να δούμε τη διαδρομή του πτώματος, την προσπάθεια που έκανε ένας ειδικευόμενος γιατρός μέσα σε ένα νοσοκομείο με ενεργό εφημερία να σβήσει τα ίχνη και τα αποτυπώματα ενός στυγερού εγκλήματος».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο 38χρονος αγγειοχειρουργός από τη Θεσσαλονίκη ενώ αρχικά υποστήριζε πως την επίμαχη ημέρα δεν είχε συναντηθεί καν με την άτυχη μεσίτρια, με αίτημά του στην ανακρίτρια ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση ενώ μέσω της δικηγόρου του παραδέχεται πως όχι μόνο την είδε, αλλά και πως ο θάνατός της οφείλεται σε ιατρικό λάθος, κατά τη διάρκεια επέμβασης που της έκανε ο ίδιος.

Η αλλαγή της θέσεως του κατηγορούμενου έγινε κάτω από το βάρος των νέων στοιχείων τα οποία έχουν επισυνάπτει στην δικογραφία και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον αγγειοχειρούργο.

Ένα από αυτά είναι τα αποτελέσματα του DNA καθώς όπως προκύπτει από την έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης, βρέθηκαν ίχνη της Ντιάνας τόσο στο πατάκι θέσεως του οδηγού του αυτοκινήτου του αγγειοχειρουργού, όσο και στο πορτμπαγκάζ. Τις λεπτομέρειες αυτές που προκύπτουν από το DNA, είχε προσπαθήσει να αντικρούσει ο κατηγορούμενος λέγοντας μέσω της δικηγόρου του πως «το DNA στο πορτπαγκάζ δεν μας ενοχλεί, γιατί είχε αφήσει την τσάντα της η Ντιάνα, μία φορά που είχε ανέβει στο αυτοκίνητο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα κατάθεση φοιτητή της Ιατρικής «καίει» τον αγγειοχειρουργό, αφού όπως κατέθεσε το μοιραίο απόγευμα είδε τον αγγειοχειρουργό να μεταφέρει ένα κάδο γενικής χρήσεως και να είναι ιδρωμένος. Μάλιστα όταν ο φοιτητής ρώτησε τον 38χρονο πού πήγαινε τον κάδο, εκείνος αποκρίθηκε πως το πήγαινε «στο μπλε κτίριο για να καθαρίσει ένα εφημερείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.