Νεκρή 24χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρισα (φωτό, βίντεο) (upd)

Νεκρή 24χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρισα (φωτό, βίντεο) (upd)

Νεκρή εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες στο διαμέρισμά της στη Λάρισα, μία 24χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 9:05 το πρωί της Δευτέρας η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά που ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου στη Λάρισα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με 7 πυροσβέστες. Κατά την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία ξεκίνησε από την κουζίνα, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κρεβάτι της.

Το άψυχο σώμα της νεαρής εντοπίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίοι γύρω στις 9.00 το πρωί κατέφθασαν στο διαμέρισμα για να σβήσουν την φωτιά.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η κοπέλα ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα και πιθανότατα έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις από την κουζίνα. Μιλώντας στο τοπικό Μέσο η ιδιοκτήτρια του μοιραίου διαμερίσματος λέει ότι μόλις αντιλήφθηκε τους καπνούς χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος, η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει γιατί ήταν όλα κλειστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.