ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε το απίστευτο τρικ που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα το σπίτι σας

Δείτε το απίστευτο τρικ που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα το σπίτι σας

Κάτι τόσο απλό, όσο το χρώμα της μπροστινής πόρτας του σπιτιού σας, μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο πόσο εύκολα μπορείτε να το πουλήσετε, λένε κτηματομεσίτες.

Εκτός από το να υπολογίσετε τα οικονομικά σας, να ανακαινίσετε και να θέσετε μια ανταγωνιστική τιμή, αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένα πράγμα που θα μπορούσε να βοηθήσει να πουλήσετε το σπίτι σας πιο γρήγορα και ακόμη και να σας προσφέρει μια υψηλότερη προσφορά.

Με τους περισσότερους αγοραστές να σχηματίζουν τις πρώτες εντυπώσεις για ένα σπίτι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με μια ομάδα κτηματομεσιτών, το χρώμα της μπροστινής πόρτας, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

“Οι μπροστινές πόρτες είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι δυνητικοί αγοραστές και οι πρώτες εντυπώσεις πραγματικά μετράνε, γι ‘αυτό είμαι τεράστιος υπέρμαχος του να φαίνεται αυτή καταπληκτική όταν ετοιμάζω ένα σπίτι προς πώληση”, ανέφερε η εμπειρογνώμονας ακινήτων, Sarah Beeny.

“Όσον αφορά στην τάση των χρωμάτων, υπάρχουν δύο κατηγορίες, τα φωτεινά και τα πιο απαλά. Το φωτεινό κίτρινο, ροζ και το τυρκουάζ είναι τα πιο πετυχημένα και μπορούν πραγματικά να μετατρέψουν ένα ακίνητο από κοινό σε καταπληκτικό, δίνοντάς στον αγοραστή αυτό το «κάτι» ξεχωριστό που ψάχνει”.

“Στη συνέχεια, υπάρχουν τα πιο παραδοσιακά, ήσυχα χρώματα τα οποία είναι πραγματικά δημοφιλή, όπως το βαθύ μπλε, το σκούρο γκρι και το πράσινο του φασκόμηλου. Αυτά τα χρώματα είναι διαχρονικά και δημιουργούν μια εντύπωση μεγαλοπρέπειας που αγαπούν οι αγοραστές”.

Αλλά, σύμφωνα με μερικούς από τους πιο σεβαστούς κτηματομεσίτες, υπάρχει και κάτι ακόμα εκτός από το σωστό χρώμα. Σύμφωνα με αυτούς, η απόχρωση που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε το σπίτι σας εξαρτάται απόλυτα από τον τόπο κατοικίας σας.

Για όσους ζουν στα χωριά, οι εμπειρογνώμονες προτείνουν λίγο βερνίκι σε γυμνό ξύλο για να ταιριάζει με το φυσικό περιβάλλον.

Αν τώρα ζείτε δίπλα στη θάλασσα, επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με τον ωκεανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ομοίως, για εκείνους που ζουν στην πόλη, οι βικτωριανές πόρτες μπορεί να είναι μια τολμηρή επιλογή καθώς δημιουργεί μια ευχάριστη είσοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.