ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κίνα: Μετά τη «μπλε φάλαινα» έρχεται η νέα επικίνδυνη τάση με την ονομασία «ανθρώπινο κέντημα» (φωτό)

Κίνα: Μετά τη «μπλε φάλαινα» έρχεται η νέα επικίνδυνη τάση με την ονομασία «ανθρώπινο κέντημα» (φωτό)

Νέα άκρως επικίνδυνη μόδα ξεκίνησε στην Κίνα, η οποία θεωρείται αρκετά επικίνδυνη και από τις Αρχές αντιμετωπίζεται όπως και η «Μπλε Φάλαινα». Αρκετοί χρήστες των ψηφιακών μέσων «ανεβάζουν» φωτογραφίες τους, στις οποίες φαίνεται να έχουν κεντήσει ένα σχέδιο πάνω στο δέρμα τους, κάτι που μοιάζει με τατουάζ, στο οποίο αντί να χρησιμοποιείται μελάνι, επιστρατεύεται κλωστή!

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από ένα απαγορευμένο ιαπωνικό κινούμενο σχέδιο. Τα ΜΜΕ προειδοποιούν ότι αυτός ο τρόπος αυτοτραυματισμού μπορεί να προκαλέσει μόλυνση του οργανισμού από κάποιον ιό, μέχρι και σηψαιμία.

Το ανθρώπινο κέντημα εξαπλώνεται κυρίως στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται τις ικανότητές τους σε αυτό μέσω του on line ποσταρίσματος. Στις φωτογραφίες αυτές φαίνονται πολύχρωμα ράμματα να δημιουργούν διάφορα σχέδια σε πόδια, χέρια, ακόμη και στα χείλη. Μερικοί, μάλιστα, προσθέτουν χάντρες και κορδέλες ως πρόσθετα διακοσμητικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.