Κρήτη : Οδηγός παραλίγο να χάσει την ζωή του από αδέσποτη σφαίρα

Κρήτη : Οδηγός παραλίγο να χάσει την ζωή του από αδέσποτη σφαίρα

Η σφαίρα «βρήκε» στο σημείο που ήταν το παιδικό κάθισμα . Ο οδηγός που άκουσε τον ήχο νόμιζε πως πρόκειται για κάποια πέτρα.

Μια αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της πορείας του στον Εθνικό δρόμο Τυμπακίου-Μοιρών, στο ύψος περίπου της Καλυβιανής , παραλίγο να αποβεί μοιραία για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη του.

Αρχικά ο οδηγός που άκουσε το θόρυβο νόμισε ότι κτύπησε κάποια πέτρα η οποία εξοστρακίστηκε και στη συνέχεια χτύπησε την πίσω δεξιά πόρτα αφήνοντας το σημάδι της. Να σημειωθεί ότι δίπλα ακριβώς στην πόρτα ήταν και το ειδικό παιδικό κάθισμα που ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν κάποιο παιδί στη θέση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ο οδηγός που διαμένει στους Αγίους Δέκα , δεν πίστευε στα μάτια του την επομένη όταν άκουσε από τους ειδικούς ότι το αυτοκίνητο δεν κτυπήθηκε από πέτρα αλλά από αδέσποτη σφαίρα που ήρθε από ψηλά, ευτυχώς με γωνία, αλλιώς θα είχε τρυπήσει το αυτοκίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.