ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πτολεμαίδα: Συνελήφθη άντρας που έκλεβε καύσιμα από γεωτρύπανο της Δ.Ε.Η.

Πτολεμαίδα: Συνελήφθη άντρας που έκλεβε καύσιμα από γεωτρύπανο της Δ.Ε.Η.

Ο λόγος για έναν 35χρονο Αλβανό που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από την αστυνομία της Εορδαίας να αντλεί 20 λίτρα πετρελαίου από το γεωτρύπανο.

Στα ορυχεία της Δ.Ε.Η. στην περιοχή της Πτολεμαΐδας μπήκε κρυφά ένας Αλβανός «κυνηγός» καυσίμων και άδειασε το ντεπόζιτο ενός γεωτρύπανου της Επιχείρησης για να βάλει τα καύσιμα στο δικό του όχημα! Όμως, οι φύλακες τον πήραν είδηση και κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Εορδαίας που έφτασαν αμέσως στο Πεδίο, έπιασαν στα πράσα τον 35χρονο Αλβανό και του έβαλαν χειροπέδες, τη στιγμή που είχε «ρουφήξει» ποσότητα πετρελαίου 20 λίτρων από το γεωτρύπανο, την είχε μεταγγίσει σε ένα πλαστικό δοχείο και ετοιμαζόταν να φύγει μέσα στο σκοτάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κλεμμένο πετρέλαιο κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η., ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του αλλοδαπού δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή καυσίμων. Η έρευνα συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές από οχήματα της Επιχείρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.