Έκλεισαν διακοπές στην Κεφαλονιά αλλά το ξενοδοχείο ήταν στην Πάτμο (φωτό)

Έκλεισαν διακοπές στην Κεφαλονιά αλλά το ξενοδοχείο ήταν στην Πάτμο (φωτό)

Τελικά δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα πια!

Το ζευγάρι από το Εσεξ ήθελε να επισκεφθεί την Κεφαλονιά και έκλεισε ένα πακέτο διακοπών από το LastMinute.com για 945 λίρες, ποσό που περιελάμβανε και την πτήση από το αεροδρόμιο Στάνστεντ προς το νησί του Ιονίου. Ομως, όταν η Παουλίν Λίνγκερ διάβασε τις λεπτομέρειες της κράτησης, έπαθε σοκ, καθώς σε κάποιο σημείο αναφερόταν ότι «Με τη διαμονή στο Skala Hotel θα είστε στο κέντρο της Πάτμου»! Οταν τηλεφώνησε στην εταιρεία, στο τηλεφωνικό κέντρο της είπαν ότι γνώριζε τις λεπτομέρειες του πακέτου και το αγόρασε, οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Τελικά όμως, αφού η γυναίκα δημοσιοποίησε το θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει το ζευγάρι, ενώ απέδωσε το πρόβλημα σε τεχνικό λάθος. «Υπάρχει Σκάλα στην Πάτμο αλλά και στην Κεφαλονιά, οπότε έγινε λάθος αναγνώριση του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς», ανέφερε εκπρόσωπος του Lastminute.com στην Telegraph.

Ομως, σύμφωνα με τον Independent, ακόμη κι όταν η εφημερίδα ενημέρωσε την εταιρεία για το πρόβλημα, την επόμενη ημέρα συνέχιζε να προσφέρει πακέτα διακοπών με πτήσεις προς την Κεφαλονιά και διαμονή σε ξενοδοχεία της Πάτμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξίσου εντυπωσιακό είναι όμως το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε «κλείσει» και τις μετακινήσεις από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο με μόλις 20 λίρες το άτομο για κάθε διαδρομή. Μία εξαιρετικά… καλή τιμή αν αναλογιστεί κανείς ότι θα έπρεπε να πάνε από την Κεφαλονιά στην Πάτμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.