ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέες πληροφορίες για τη στοχευμένη σφαίρα που παρολίγο να κοστίσει τη ζωή μιας 14χρονης στο Μενίδι (βίντεο)

Νέες πληροφορίες για τη στοχευμένη σφαίρα που παρολίγο να κοστίσει τη ζωή μιας 14χρονης στο Μενίδι (βίντεο)

Η πρώτη πληροφορία για την υπόθεση είδε τα φώτα της δημοσιότητας εχθές μέσω του κεντρικού δελτίου τοτ Αντέννα, όπου μα΄θαμε πως η σφαίρα που βρέθηκε σε τοίχο στο Μενίδι δεν ήταν κατα λάθος αλλά στοχευμένη.

Βάσει της έρευνας, η σφαίρα που κατέληξε σε σπίτι οικογένειας στο Μενίδι ήταν φονική. Ηταν μία βολίδα των 9 mm που καρφώθηκε σε τοίχο οικίας στην οδό Θεοφυλάχτου 6, σημείο στο οποίο έπαιζε ένα 14χρονο κορίτσι. Πρόκειται για βολή που ήταν ευθεία και πυροδοτήθηκε από απόσταση που δεν ξεπερνάει τα 100 μέτρα. Ουσιαστικά θα μπορούσε να σκοτώσει σε περίπτωση που πετύχαινε είτε το κοριτσάκι είτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.

Από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, φαίνεται πως η βολίδα δεν ήταν αποτέλεσμα άσκοπων πυροβολισμών, αλλά ενδεχομένως προϊόν αντιπαλότητας ανάμεσα σε άτομα με παραβατική δραστηριότητα.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έδωσε εντολή να αναλάβει την εποπτεία των ερευνών ο εισαγγελικός λειτουργός Γιώργος Νούλης, ο οποίος λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης θα ενημερώνει τακτικά τον κ. Ζαγοραίο για την εξέλιξη των ερευνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.