ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αχαΐα: Πακιστανοί έπαιρναν τους μισθούς ομοεθνών τους αφού τους έβρισκαν δουλειά

Αχαΐα: Πακιστανοί έπαιρναν τους μισθούς ομοεθνών τους αφού τους έβρισκαν δουλειά

Λέγοντας τους ότι έπρεπε να τους ξεχρεώσουν επειδή τους βρήκαν δουλειά στα χωράφια, οι Πακιστανοί «νονοί» παίρναν τις αμοιβές των συμπατριωτών τους.

Με το πρόσχημα ότι έπρεπε να τους ξεχρεώσουν επειδή τους βρήκαν δουλειά (!) στα χωράφια της Δυτικής Αχαΐας, δυο αδίστακτοι Πακιστανοί «νονοί» παρακρατούσαν με το έτσι θέλω τις αμοιβές πέντε ομοεθνών τους επί δυο ολόκληρους μήνες!

Μην έχοντας χρήματα ούτε για να φάνε, αφού οι δράστες τους είχαν αρπάξει συνολικά 2.200 ευρώ από τις πληρωμές τους για τις αγροτικές εργασίες που είχαν κάνει, τα πέντε θύματα αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας και αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς για να συλληφθούν, αλλά δεν βρέθηκαν. Έτσι, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.