Βόλος: Συνελήφθησαν ληστές που είχαν εξαφανιστεί

Βόλος: Συνελήφθησαν ληστές που είχαν εξαφανιστεί

Οι εγκληματίες είχαν εξαφανιστεί χωρίς να εκτίσουν τις ποινές τους.

Μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου έβγαλαν από την… κυκλοφορία δυο επικίνδυνους Έλληνες κακοποιούς που είχαν καταδικαστεί για ληστείες, αλλά είχαν εξαφανιστεί χωρίς να εκτίσουν τις ποινές οι οποίες τους είχαν επιβληθεί.

Πρώτος συνελήφθη μετά από αναζητήσεις στην θεσσαλική πόλη ένας 32χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για ληστεία και απλή σωματική βλάβη, με την οποία του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριών μηνών.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 39χρονο, που και αυτός είχε καταδικαστεί για ληστεία με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, το οποίο του είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης έξι ετών. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε να μεταχθούν σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Δεν τα πήγαινε καλά με την… οδήγηση ένας 50χρονος Αλβανός που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης στην Πρέβεζα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.! Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, που έδωσε εντολή να εξαγοράσει την συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και τη χρηματική ποινή 550 ευρώ που του είχε επιβληθεί, ή να την εκτίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.