Αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη βαρύτατη φορολογία το «Χαμόλεγο του Παιδιού»

Αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη βαρύτατη φορολογία το «Χαμόλεγο του Παιδιού»

Συνολικά 4 εκατ. ευρώ απαιτεί το κράτος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε φόρους, εισφορές, ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας, μόνο για το 2017.

«Ο κόσμος μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν είχαμε κρατική επιχορήγηση», υπογράμμισε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Κώστας Γιαννόπουλος. «Είναι τεράστια ποσά που είναι αδύνατον να πληρώνονται», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ, δηλώνουμε τα πάντα. Ακόμη και στα παζάρια μας υπάρχει ταμειακή μηχανή».

Ο κ. Γιαννόπουλος έκανε έκκληση στην Κατερίνα Παπανάτσιου, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα, για να λυθεί το ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.