Η ζέστη ανυπόφορη στα Τρίκαλα, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 43 βαθμούς Κελσίου. Βάζοντας ένα τηγάνι έξω στο ήλιο για 30 λεπτά περίπου, φτιάχνεις μελάτα αυγά μέσα σε 20 λεπτά.
Ο ήλιος καίει το τηγάνι, και το ασπράδι του αυγού βράζει πάνω στο μέταλλο. Για να μην σας κολλήσει το αυγό στο τηγάνι, μπορείτε να ρίξετε λίγο ελαιόλαδο πάνω στα αυγά.
Δείτε το βίντεο
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.