ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το εκκεντρικό πάρτι του διαδόχου Παύλου και της κόρης του Μαρίας-Ολυμπίας στην Αγγλία (φωτό)

Το εκκεντρικό πάρτι του διαδόχου Παύλου και της κόρης του Μαρίας-Ολυμπίας στην Αγγλία (φωτό)

Τα γενέθλιά τους, με ένα ιδιαίτερο πάρτι, γιόρτασαν ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η κόρη του Μαρία Ολυμπία.

Ο γιος του τέως έκλεισε τα 50 του χρόνια πριν μερικές ημέρες, ενώ στα τέλη Ιουλίου η κόρη του θα γίνει 21 ετών. Ετσι, πατέρας και κόρη επέλεξαν μια ενδιάμεση ημερομηνία για να το γιορτάσουν με ένα πάρτι πραγματικά υπερπαραγωγή.

Το πάρτι έγινε σε μια απίστευτη -τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά- έπαυλη στη νότια Αγγλία και το «παρών» έδωσαν φίλοι του ζευγαριού αλλά και της νεαρής Γλίξμπουργκ.

Οι αδελφές Χίλτον, Νικόλ και Πάρις ήταν εκεί, βγάζοντας φωτογραφίες με την Μαρία Ολυμπία, ενώ με εντυπωσιακή δημιουργία εμφανίστηκε και η Ευγενία Νιάρχου.

https://www.instagram.com/p/BWC5N1CF0_Y

https://www.instagram.com/p/BWEb2EMF11p

https://www.instagram.com/p/BWBq3fhFKNu

Το dresscode ήταν ιδιαίτερο, όπως διαπιστώνει κανείς κοιτώντας τις φωτογραφίες, αφού όλοι οι καλεσμένοι είχαν πάει με ιδιαίτερες ενδυμασίες. Η Μαρία-Ολυμπία γιόρτασε, πάντως, φορώντας μία χρυσή τουαλέτα, με τούλι στο τελείωμα και πολύτιμους λίθους στο μπούστο, ενώ εντύπωση έκανε και το καπέλο της.

https://www.instagram.com/p/BWCm1j_larc

https://www.instagram.com/p/BWCzjy7FF4o

Η Μαρί Σαντάλ πιο απλή στο ντύσιμο, έδωσε έμφαση φορώντας ένα τεράστιο καπέλο με αστέρια.

Αλλοι καλεσμένοι, βέβαια, φόρεσαν κάτι πιο εξτραβαγκάν, όπως κέρατα, στεφάνια με φτερά, ροζ πούπουλα και τιάρες με ακτίνες του ήλιου… διαλέγοντας και ανάλογες υπέρλαμπρες τουαλέτες.

https://www.instagram.com/p/BWEmJWzF7L5

https://www.instagram.com/p/BWESPwnF2z3

https://www.instagram.com/p/BWByeqdFys5

Η Ευγενία Νιάρχου έκανε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις, φορώντας μία δημιουργία με στρας, ανοιχτή πλάτη και διαφάνειες.

https://www.instagram.com/p/BWDL2daAkHI

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το πάρτι είχε τα πάντα, μουσική, χορό, ιδιαίτερη διακόσμηση και ποτό, ενώ όσοι ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media, έβαζαν το hashtag #5021revolution (επανάσταση), αναφερόμενοι στην ηλικία του Παύλου και της Μαρίας Ολυμπίας.

https://www.instagram.com/p/BWDGBylgmVw

https://www.instagram.com/p/BWC-QiLlv1E

https://www.instagram.com/p/BWBxPrIFEgu

Τέλος, την πιο πρωτότυπη εμφάνιση της έκανε η Ίντια Χικς, η οποία είναι γνωστή επειδή ήταν ένα από τα παρανυμφάκια στον γάμο της Νταϊάνα με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Η Ίντια Χικς, η οποία σήμερα είναι 49 ετών, πρώην μοντέλο, πήγε στο πάρτι τόπλες! Είχε κάνει bodypainting. Προτίμησε να μην βάλει κάποιο πουκάμισο κάτω από το σακάκι της, αλλά να βάψει με λευκό χρώμα το μπούστο της

https://www.instagram.com/p/BWDZ93QDJ1-

https://www.instagram.com/p/BWDtlBagw-l

https://www.instagram.com/p/BWDo8LNFehp

https://www.instagram.com/p/BWDL9sHDjgE

https://www.instagram.com/p/BWC__3BB6bR

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.