ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο παγκόσμιος χάρτης ανάλογα με… το μέγεθος του γυναικείου στήθους (φωτό)

Ο παγκόσμιος χάρτης ανάλογα με… το μέγεθος του γυναικείου στήθους (φωτό)

Υπάρχουν διάφοροι χάρτες όπως για παράδειγμα με το αγαπημένο ποτό κάθε χώρας, την αγαπημένη βρισιά αλλά και για τον μέσο όρο μεγέθους του… πέους.

Όμως για να μην μείνουν παραπονεμένες οι γυναίκες φτιάξανε και παγκόσμιο χάρτη σύμφωνα με το μέγεθος του στήθους!

Την κορυφή κατέκτησαν οι Ρωσία, Νορβηγία, Σουηδία και Νορβηγία με το μέσο όρο να φοράει σουτιέν μεγέθους D. Σε 92 χώρες πάντως ο μέσος όρος φοράει Α.

Αν αναρωτιέστε η Ελλάδα δεν τα πάει κι άσχημα σε αυτόν τον τομέα, με τις γυναίκες να φοράνε κατά μέσο όρο νούμερο C.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Independent

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.